пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Відбулося засідання творчої групи вчителів англійської мови

19 квітня 2018 року на базі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського, відділу іноземної літератури, відбулося перше засідання обласної творчої групи для вчителів англійської мови з проблеми «Шляхи оптимізації навчання аудіювання в допрофільній та профільній школі».


Головним завданням творчої групи є створення умов для розвитку творчого потенціалу та активізація професійної діяльності вчителів англійської мови, стимулювання безперервної фахової освіти, пошук ефективних шляхів навчання аудіювання учнів середньої ланки. Зокрема, очікуваним результатом роботи творчої групи є створення посібника та навчально-методичних матеріалів з аудіювання для використання в освітньому процесі.

Під час заходу розглядались питання Державного стандарту загальної середньої освіти та загальнонавчальних вимог Програм з англійської мови, надавались методичні поради щодо успішного планування та організації іншомовного навчання, методики навчання мовленнєвої компетенції учнів в аудіюванні.

Під час роботи дискусійного клубу «Проектуємо план роботи творчої групи» проаналізовано якісний склад учасників, виявлено об’єктивний стан зазначеної проблеми, складено план та встановлено строки роботи творчої групи, сформовано групи та розподілено індивідуальні творчі завдання для кожного учасника.

Учителі брали активну участь, піднімали актуальні проблемні питання, ділилися досвідом.


Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates