понеділок, 24 вересня 2018 р.

Положення про поділ класів на групи

Шановні колеги!

Просимо активно взяти участь у громадському обговоренні Положення про поділ класів на групи, та залучити якомога більше колег та адміністрацій шкіл до обговорення. 

За цим посиланням ви знайдете адресу для коментарів та пропозицій. 

4 коментарі:

  1. Дуже прикро, що в спеціалізованих школах не всі класи отримали фінансування на поділ класів на групи при вивченні англійської мови. Адже, дуже важко навчити учнів іноземному спілкуванню, коли вчитель немає змоги приділити належну увагу кожному учневі.

    ВідповістиВидалити
  2. Не розумію нашого міністра освіти,яка відмовляється від поділу класів на 3 групи для вивчення англійської мови!Як можна застосувати особистісний підхід коли у групі 14-16осіб,адже всім відомо,що саме у школі закладається основа практичного опанування іноземною мовою, на якій базується подальше застосування учнями мови у ВНЗ.

    ВідповістиВидалити
  3. Ні для кого не секрет,що без знання англ.мови дуже важко "пробитися"у нашому суспільстві.На жаль,в нашій країні небагато приділяється уваги вивченню мови в школах.Дуже мало є шкіл,де предмет викладається щодня.А зараз наше Міністерство забажало позбавити і ці школи такої можливості,забравши поділ класів на 3 групи.Про яку ефективність взагалі може йти мова коли на уроці сидить 16-18 учнів і до кожного з них має бути індивідуальний підхід???! На відміну вивчення рідної мови- методика викладання іноземної різко відрізняється!!! Чому ж влада шукає шляхи економії саме за рахунок наших дітей,майбутнього країни?!

    ВідповістиВидалити
  4. Ні для кого не секрет,що без знання англ.мови дуже важко "пробитися"у нашому суспільстві.На жаль,в нашій країні небагато приділяється уваги вивченню мови в школах.Дуже мало є шкіл,де предмет викладається щодня.А зараз наше Міністерство забажало позбавити і ці школи такої можливості,забравши поділ класів на 3 групи.Про яку ефективність взагалі може йти мова коли на уроці сидить 16-18 учнів і до кожного з них має бути індивідуальний підхід???! На відміну вивчення рідної мови- методика викладання іноземної різко відрізняється!!! Чому ж влада шукає шляхи економії саме за рахунок наших дітей,майбутнього країни?!

    ВідповістиВидалити

 

Sample Text

 
Blogger Templates