понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Література для вивчення іноземних мов

Шановні колеги!
Уже другий рік поспіль видавництва Cambridge University Press та
MM Publications підтримують ініціативу Міністерства освіти і науки України по впровадженню Нової Української Школи та Реформи Освіти. Після першого року успішного пілотування підручників в 100 школах України ми вирішили підтримати вчителів та учнів національного експерименту з пілотування нового стандарту і навчальних програм, які вчаться та викладають в другому класі.

Отже, вчителі пілотних класів, які викладатимуть англійську мову в 2-му класі, отримають матеріали від видавництв Cambridge University Press та MM Publications безкоштовно.

Фактично, вчителі та учні продовжуватимуть пілотувати курси, які використовувались у першому класі, а саме Quick Minds for Ukraine та Smart Junior for Ukraine.

Кожен учень отримає свій комплект Student’s Book + Workbook, а кожен учитель, який викладає в пілотному класі (2й рік навчання), - книгу для вчителя й аудіо CD.

Розсилка навчальних матеріалів розпочнеться в жовтні.

Всім учителям пілотних класів потрібно заповнити форму задля уточнення даних стосовно кількості учнів та контактної інформації.

Усі вчителі пілотних шкіл отримають календарно-тематичне планування безкоштовно, а також повну методичну підтримку від представників видавництв MM Publications та Cambridge University Press.

Додаткові матеріали для вчителів пілотних шкіл будуть розміщені на сайті НУШ в секції Extra Resources.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates