четвер, 10 жовтня 2019 р.

Інтегративно-мовне навчання для вчителів німецької мови – KINDERUNI



Професія вчителя  вимагає сьогодні пошуку нових методів і форм роботи  з учнями.  Прикладом цього став  семінар-практикум  «Інтегративно-мовне навчання для вчителів німецької мови – Kinderuni», який відбувся 7-8 жовтня 2019 року в бібліотеці імені Д.І.Чижевського. Мета семінару - створення педагогічно-дидактичних компетенцій у сфері викладання за методикою CLIL, яка є однією з провідних методик сучасного вивчення іноземної мови, та проведення проектів, які сприятимуть самостійному дослідницько-відкриваючому навчанню учнів.
Захід  провела  вчитель німецької мови Надія Костянтинівна Карнаухова, яка є мультиплікатором проекту Гете-Інституту "Цифровий дитячий університет". У семінарі взяли участь учителі німецької мови Кіровоградської області.
 Під час семінару вчителі удосконалили знання з методики інтегративно-мовного навчання, ознайомились із  передовим європейським педагогічним досвідом, а саме з принципами роботи освітнього проекту  «Kinderuni» та «Junioruni», який побудований на використанні методики CLIL, опрацювали навички підбору наочно-навчального матеріалу з дитячого цифрового університету «Kinderuni» для опрацювання окремих тем та удосконалили навики застосування технічних ресурсів у навчальному процесі.  Упродовж семінару були використані різноманітні інтерактивні форми  роботи.  Учасники семінару отримали роздатковий матеріал та різноманітні подарунки від «Kinderuni».

Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates