четвер, 2 квітня 2020 р.

Підвищення кваліфікації у період з 06 квітня по 10 квітня 2020 року

Шановні здобувачі освіти, які мають навчатися за програмою підвищення кваліфікації "Розвиток професійних компетентностей вчителів  англійської мови, які викладають у початковій школі" (06.04-10.04.2020 року),

Відповідно до листа КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" від 01.04.2020 р. № 261/04-17 підвищення кваліфікації буде здійснюватися за заочною формою навчання
Здобувачам освіти необхідно обрати одну з тем випускних творчих робіт,  підготувати випускну творчу роботу та до 10 квітня 2020 року надіслати її та індивідуальний навчальний план на електронну адресу наукового керівника Антоніна КЕНДЮХОВА kendyuhova-aa@ukr.net, Ірина КОСА koippo_419@ukr.net.
Роботи, що будуть надіслані в інші терміни, розглядатися не будуть і, відповідно, здобувачу освіти не буде видано свідоцтво про підвищення кваліфікації. Дата захисту випускних творчих робіт буде повідомлена додатково.

Тематика випускних творчих робіт:
1. Методика викладання англійської мови в початковій школі.
2. Шляхи підвищення мотивації учня до вивчення іноземної мови.
3. Формування в учнів початкової школи ключових умінь ХХІ століття засобами англійської мови.

4. Тему визначає здобувач освіти з урахуванням методичної проблеми, над якою працює, та напряму курсів підвищення кваліфікації.

Бережіть себе та будьте здорові.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates