пʼятниця, 3 березня 2023 р.

Про ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов

25 лютого 2023 року на Кіровоградщині відбувся ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов, у яких взяли участь відповідно 108 та 7 учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти області. З них призові місця отримали 58 школярів.

Обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов пройшов на належному організаційному рівні. Відповідно до вимог МОН України щодо структури змагань, регламенту їх проведення, змісту та характеру завдань, критеріїв і норм оцінки їх виконання, олімпіади з іноземних мов проходили за чотирма турами: творча письмова робота, аудіювання, читання й говоріння. Учасники виконували завдання дистанційно в асинхронному (творча письмова робота, аудіювання, читання) та синхронному (говоріння на платформі GoogleMeet) режимах. До кожного туру були розроблені та надані чіткі інструкції щодо алгоритму виконання завдань. 

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО і співробітники – Ірина КОСА, Юлія ЗАДУБНЯК, Ольга ЛИТВИНЕНКО.

Щиро вітаємо переможців та учасників ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов, бажаємо й надалі зростати інтелектуально і творчо, відкриваючи світ через вивчення іноземних мов! Висловлюємо щиру вдячність всім учителям, які готували учнів до змагань, зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача!

Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates