вівторок, 23 січня 2024 р.

МІЖНАРОДНА ОЛІМПІАДА З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ 2024

Goethe-Institut Ukraine повідомляє про проведення міжнародної олімпіади з німецької мови 2024 для учнів з усього світу. Саме зараз проводиться національний відбір у 50 країнах-учасницях, і з 15 по 22 липня 2024 в Геттінгені відбудеться великий фінал. Не пропустіть цю цікаву подію! Брати участь в олімпіаді можуть учні віком від 14 до 16 років, які не мають німецького громадянства, зараз навчаються в українських школах і мають знання німецької мови на рівні В1. Потрапити до фіналу можна, взявши участь у трьох відбіркових раундах.
Перший тур проводитиметься вчителями німецької мови в місцевих школах до 10 лютого 2024 року. Усі матеріали надає Goethe-Institut в Україні.

Другий і третій тури будуть проводитися представниками Goethe-Institut в Україні в онлайн режимі наприкінці лютого. Фіналісти візьмуть участь у відбіркових співбесідах, під час яких будуть оцінюватися їхні навички усного мовлення та самопрезентації. Найкращі учасники отримають призи та стипендії для участі у великому фіналі IDO у Геттінгені з 15 по 22 липня 2024 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates