неділю, 13 лютого 2022 р.

Про проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької та французької мов

 23 січня 2022 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької та французької мов.

У обласній учнівській олімпіаді з німецької мови взяли участь 25 учнів  9-11-х класів закладів загальної середньої освіти області (9 клас – 7 учнів, 10 клас – 10 учнів, 11 клас – 8 учнів), що складає 69,4% від загальної квоти (36 учнів). З них переможцями стали 10 учнів.

У обласній учнівській олімпіаді з французької мови взяли участь 10 учнів: 9 клас – 5 учнів, 10 клас – 2 учні, 11 клас – 3 учні. Загальна квота – 15 школярів. З них переможцями стали 7 учнів.

Найкращі результати показали учні Кропивницької, Олександрійської, Світловодської  та Долинської міських громад.

 Обласні олімпіади пройшли на належному організаційному рівні. Тестові завдання, що мали на меті виявити ступінь сформованості комунікативної компетенції учнів у сприйманні мови на слух, зоровому сприйманні, усному та письмовому продукуванні відповідали віковим особливостям учнів та їх інтересам, були адаптовані до європейських освітніх стандартів з іноземних мов.

Щиро дякуємо адміністрації Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за створення належних умов для проведення олімпіад.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates