неділю, 13 лютого 2022 р.

Про навчання за програмою підвищення кваліфікації вчителів англійської мови

 Відповідно до п.5 додатку до наказу начальника управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 27.10.2021 № 285-од «Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 роцi»  у період з 17 січня по 28 січня 2022 року відбулося навчання за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Розвиток загальних компетентностей вчителів англійської мови», обсягом 72 години. 

Навчання за програмою пройшло на належному організаційному та методичному рівнях та виконано в повному обсязі. Загальна кількість здобувачів освіти – 28 учителів англійської мови (88% від зареєстрованих на навчання), з яких 6 осіб пройшли навчання  за індивідуальним планом.

Під час навчання за програмою підвищення кваліфікації здобувачі освіти отримали знання та розуміння змісту нових нормативно-правових актів, концепцій, сучасних методологічних підходів до організації освітнього процесу; уміння аналізувати сучасні освітні тенденції, використовувати набуті знання в професійній діяльності для практичної реалізації державної політики та освітніх ідей, оцінювати власні уміння та навички відповідно до потреб реального часу.

У рамках навчання відбулися методичні
заходи з питань сучасних підходів та методів до викладання англійської мови, а саме:

- семінар-практикум «Boardgames as a part of Edutainment in the EFL classroom» за участі Наталії ЛЯШКО, провідного спеціаліста Міжнародного освітньо-методичного центру Express Publishing, учителя англійської мови проєкту «Всеукраїнська школа онлайн»,

- вебінар  «Як мотивувати дитину до навчання засобами навчального предмету», за участі провідного спеціаліста  видавничого центру фахової літератури «Ранок» О. Любченка.



Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample Text

 
Blogger Templates